L’atur s’estanca a Rubí durant el febrer

Imagen noticia
Un altre empat amb regust agredolç per al Rubí davant el Begues
5 de març de 2018
Imagen noticia
Vermut musical amb Big Band l’Antàrtida
7 de març de 2018

L’atur s’estanca a Rubí durant el febrer

Imagen noticia

L’índex d’atur a la ciutat del mes de febrer s’ha quedat pràcticament al mateix nivell que al gener, amb només una persona menys a les llistes de desocupats. Rubí ha tancat el febrer amb 4.914 persones sense feina, segons les dades del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) mentre que al gener hi havia 4.915 persones a l’atur.

Altres ciutats de la comarca sí que han vist com el nombre de persones inscrites en les llistes del SOC disminuïa de forma destacable. És el cas de Badia, Barberà, Palau Solità, Sabadell o Sant Cugat.

En general, les dades de la comarca són positives, amb una reducció de l’atur, que ara se situa en les 52.583 persones que busquen feina i no en troben. A Catalunya, la reducció ha estat significativa, de més de l’1%, probablement impulsada pel Mobile World Congress. Això significa que hi ha 4.685 aturats menys i 418.181 persones desocupades.

Pel que fa a l’estat espanyol, l’atur es va reduir un 0,18%, el que vol dir que hi ha 6.280 persones menys inscrites com a aturades que al gener i 3.470.248 milions de persones que no troben feina.

Deixa un comentari