L’Aula d’Extensió Universitària tanca el curs amb un concert als jardins de l’Ateneu

Imagen noticia
Alba Garcia guanya el Premi Miquel Segura de recerca amb un treball sobre la dona i l’esport
21 de junio de 2019
Imagen noticia
L’Ajuntament estalvia en quatre anys més de 340.000 euros a través de la iniciativa Rubí Brilla
26 de junio de 2019

L’Aula d’Extensió Universitària tanca el curs amb un concert als jardins de l’Ateneu

Imagen noticia

L’Aula d’Extensió Universitària de Rubí (AEUR) ha acomiadat el curs amb un concert de la formació de cantants a cappella The Minstrels Quartet que ha interpretat des d’espirituals negres fins a peces de clàssic modern.

L’acte, que va aplegar un centenar de persones als jardins de l’Ateneu, va comptar amb la presència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, la regidora de Serveis Socials Bàsics, Yolanda Ferrer, i la regidora de Gent Gran Activa, M. Carmen Cebrián. «Vull agrair als membres de l’Aula d’Extensió Universitària de Rubí la tasca que fan durant tot el curs: darrere del programa d’activitats hi ha molta feina d’organització i planificació que obté recompensa amb l’èxit de les propostes», va ressaltar Martínez.

També hi va assistir la responsable de l’Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya, AFOPA, Muntsa Lamúa.

L’AEUR va obrir el seu segon curs a Rubí el 26 de setembre amb la conferència ‘Jugar, llegir, tal vegada escriure’, a càrrec del professor Màrius Serra i durant el curs, l’alumnat ha pogut assistir a una trentena de propostes entre seminaris, conferències i visites culturals.

L’AEUR és una entitat de caràcter cultural i educatiu, sense ànim de lucre i amb plena autonomia, que forma part de l’AFOPA i que compta amb la tutela de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el suport de l’Ajuntament de Rubí i la Generalitat de Catalunya. El seu objectiu principal és difondre la cultura, despertar l’ interès i satisfer les inquietuds intel·lectuals de les persones que desitgin ampliar coneixements en materies diverses.