L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí

Imagen noticia
L’Ajuntament fa marxa enrere i suspèn la ruta de tapes programada pel juliol
6 de julio de 2020
Imagen noticia
Manel Llobregat serà el nou entrenador del Sènior Femení del CNR
8 de julio de 2020

L’AV de la Zona Mercat lliurarà aquest mes els premis Gent del Barri, Gent de Rubí

Imagen noticia

L’Associació de Veïns Zona Mercat i el Club de Billar Golden Pool ja han escollit els guanyadors del tradicional premi Gent del Barri, Gent de Rubí corresponents al 2019 i el primer semestre del 2020, ja que no s’han pogut lliurar abans per la crisi sanitària.

Les dues entitats han premiat durant el 2019 el coreògraf Albert Sans, el cantautor Jere, la pintora Rosario Jiménez, el jugador de petanca Oscar Zamorano, el taekwondista Unai Flores i Kiko&Loli, habituals col·laboradors de les festes de l’AV Zona Mercat. També s’ha premiat les entitats AVAN, de suport a les persones amb malalties neurològiques, i al Club Balmes, dedicat a la pràctica esportives del taekwondo i el judo.

Pel que fa als premiats del primer semestre del 2020, s’ha reconegut la tasca de Rubí i Ismael, dos joves cantants que col·laboren amb l’entitat, i de les associacions Escuela Pole sport Alajarín, que es dedica a la pràctica de pole sport, una modalitat de ball acrobàtic al voltant d’una barra, i l’Associació Rubí Musical Segle XXI.

Durant el lliurament, es donaran a conèixer dos premis més que les dues entitats han decidit atorgar i que encara no s’han fet públics. L’acte tindrà lloc el 18 de juliol a les 18 h a l’Hotel Sant Pere II, al carrer Segre, 27.