Les sardanes tornen a Rubí amb una audició de la Cobla Contemporània als jardins de l’Ateneu

Imagen noticia
L’Ajuntament incorpora 22 persones a través de plans d’ocupació
10 de julio de 2020
Imagen noticia
Forçats a marxar
14 de julio de 2020

Les sardanes tornen a Rubí amb una audició de la Cobla Contemporània als jardins de l’Ateneu

Imagen noticia

Es podran escoltar peces musicals actuals i de bandes sonores adaptades al tempo de la sardana
Després de mesos sense activitat sardanista a la ciutat pel coronavirus, el 26 de juliol a les 18.30 h, el Foment de la Sardana ha organitzat una audició als jardins de l’Ateneu. Un concert que anirà a càrrec de la Cobla Contemporània i que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Rubí.

L’audició porta per títol ‘Festa Major Contemporània’ i serà un recull de les diverses disciplines i gèneres que han portat a la Cobla Contemporània a 25 anys de grans èxits. La cobla pren la música més coneguda i la interpreta al ritme i el tempo característics de la sardana amb l’objectiu de fer de la sardana una festa i apropar-se a nous públics.

El programa de l’audició es divideix en quatre parts: Contemporanis, Confinats, Sardaxou Cinema i Festa Major. En la primera part, es podran escoltar les sardanes ‘Per sempre’, de Marc Timón; ‘Dels fillols als padrins’, de Xavier Ventosa; ‘Brut natura’, de Jordi Feliu; i ‘Lídia’, d’Enric Ortí. A la segona part, es podran sentir ‘Color esperança’, de Jordi Muñoz; ‘Dalt d’un terrat’, de Raúl Lacilla; i ‘Resistirem’, de Jeroni Velasco. A la tercera part, el protagonisme serà per ‘Grease’, de Martí de Joan; ‘Una de l’oeste’, de Robert Agustina; i ‘Roscky sardan’music’, d’Olivier Marqupes. I per tancar el concert, se sentiran ‘SardaRosalía’ i ‘SardaPoquet’, de Jeroni Velasco.

L’aforament permès del concert és de 110 persones i les persones hauran de portar mascareta. Per assistir-hi caldrà inscriure’s a través de l’adreça electrònica https://cursos.ajuntamentrubi.cat/ca/cursos/1233/concert-de-sardanes o bé allà mateix si l’aforament no s’omple.