L’Escola Rivo Rubeo inaugura el mural que commemora el 10è aniversari del centre

Imagen noticia
Centenars de rubinencs es manifesten contra l’empresonament dels cinc polítics catalans
24 de marzo de 2018
Imagen noticia
Rubí Brilla ha posat en marxa una finestreta energètica itinerant
27 de marzo de 2018

L’Escola Rivo Rubeo inaugura el mural que commemora el 10è aniversari del centre

Imagen noticia

L’Escola Rivo Rubeo va inaugurar divendres el mural ’10 anys, 10 idees, 10 herois i heroïnes’, que commemora la primera dècada del centre educatiu. L’acte va comptar amb l’assistència de la regidora de Serveis a les Persones, Marta García, i del regidor d’Espai Públic i Esports, Juan López.

Una nodrida representació de la comunitat educativa de Rivo Rubeo es va donar cita al pati del centre per participar en la trobada. Després d’unes paraules de la directora, Lola Miró, es va procedir a la inauguració simbòlica del mural mitjançant la descoberta d’un codi QR situat dins la pintura. L’acte es va completar amb l’actuació del músic rubinenc Sergi Estella.

Les figures que decoren l’Escola Rivo Rubeo estan en sintonia amb el nou projecte pedagògic del centre, que identifica l’alumnat com a superherois i superheroïnes, i que es resumeix en idees com el desenvolupament integral, la perspectiva inclusiva, l’acollida, la sostenibilitat i la innovació educativa, entre d’altres. Per la regidora Marta García, «amb aquesta i altres iniciatives que ha impulsat l’escola, es commemoren 10 anys d’un projecte valent i inclusiu, que se centra a donar les màximes oportunitats a tots els nens i nenes».

El programa d’activitats organitzat per l’Escola Rivo Rubeo amb motiu del seu 10è aniversari ha rebut el suport de l’Ajuntament.