L’Espai de Llibres Lectors al Tren inaugura una exposició d’il·lustracions

Imagen noticia
Es constitueix la Comissió del nomenclàtor per revisar els noms dels carrers
3 de julio de 2020
Imagen noticia
El Rubí Brilla busca més empreses i comerços per participar en la compra agregada d’energia
7 de julio de 2020

L’Espai de Llibres Lectors al Tren inaugura una exposició d’il·lustracions

Imagen noticia

L’establiment Espai de Llibres Lectors al Tren, ubicat al carrer Magí Ramèntol, torna a oferir exposicions després de mesos sense fer-ho per la crisi sanitària. Els protagonistes de la mostra seran els dibuixos de la novel·la gràfica ‘La Nacionalien’, de Sandro Bassi, editada per Libros del Zorro Rojo.

La inauguració de l’exposició tindrà lloc el 10 de juliol a les 19 h i comptarà amb la presència de l’il·lustrador i el seu editor, Fernando Diego, així com de la cap de comunicació de l’editorial, Andrea Rovira. Libros del Zorro Rojo és un segell editorial que des de la seva fundació el 2004 a Barcelona s’ha consolidat com una editorial de referència internacional en llibres il·lustrats per a totes les edats.

Per assistir, caldrà fer una reserva prèvia, ja que l’aforament serà limitat. Per aquest motiu, Sandro Bassi tornarà a visitar la llibreria el 23 de juliol i signarà exemplars del llibre. A més, de cara a setembre, l’establiment està preparant unes visites guiades i tallers a càrrec de l’il·lustrador. Es tracta d’una exposició de llarg recorregut per tal de donar marge a tothom que vulgui veure de prop la mostra en un format que els responsables de la llibreria creuen que es repetirà durant els propers mesos.