L’InFest sobreviu al coronavirus i se celebrarà al Castell el 16, 17 i 18 de juliol

Imagen noticia
L’Ajuntament pinta els bancs de la plaça de l’Estació per celebrar el Dia de l’Orgull LGTBI
29 de junio de 2020
Imagen noticia
Rubí Jove oferirà diverses activitats a l’aire lliure durant aquest estiu
1 de julio de 2020

L’InFest sobreviu al coronavirus i se celebrarà al Castell el 16, 17 i 18 de juliol

Imagen noticia

El Festival Internacional de Curtmetratges de Terror, Fantàstic i Freak de Rubí mantindrà la seva cinquena edició i se celebrarà entre els dies 16 i 18 de juliol.

Els organitzadors d’aquest ja mític festival rubinenc han pogut mantenir l’activitat, però amb un canvi d’ubicació. Si normalment l’InFest se celebrava al Celler, enguany ho farà a l’amfiteatre del Castell, un espai molt més ampli i diàfan que permet que les distàncies de seguretat siguin més fàcils de respectar.
Els assistents al festival hauran de dur mascareta i deixar un espai entre ells. També es recomana rentar-se sovint les mans i no abraçar les mítiques cuques, que són les encarregades de presentar el concurs.

Pel que fa al vot del públic, l’organització està treballant en alternatives telemàtiques per tal que els assistents puguin votar el curt que més els agrada i així atorgar el premi del públic.

A més de celebrar l’InFest, el 16 de juliol es donaran a conèixer els guanyadors dels Premis Arkam al millor audiovisual del Vallès. Un jurat format per tres periodistes serà l’encarregat de triar el guanyador.

Anunci de l’InFest
Per promocionar l’activitat, l’InFest ha publicat al seu canal de Youtube un anunci rodat a la plaça de Sant Pere amb la col·laboració de les colles de diables locals, els Castellers, l’Esbart Dansaire i Explosión Rítmica, a més de centenars de persones que van fer de figurants.

Es tracta d’una producció de la productora rubinenca La Lombarda que recrea una escena festiva, però de terror i gore, davant de l’Ajuntament sota el lema ‘L’InFest ja és tradició’.