L’OAC del centre torna a obrir i impulsa un servei de videoassistència

Imagen noticia
La UE Rubí finalitza la pretemporada amb bones sensacions
28 de septiembre de 2020
Imagen noticia
Els espectacles familiars tornen a La Sala amb ‘Oops!’
30 de septiembre de 2020

L’OAC del centre torna a obrir i impulsa un servei de videoassistència

Imagen noticia

L\’Oficina d\’Atenció a la Ciutadania (OAC) del centre ja ha recuperat la seva activitat després que la setmana passada va haver de tancar pel positiu de covid-19 d\’un treballador. El retorn a l\’activitat presencial serà esglaonat i progressiu i només seran ateses les persones que hagin demanat cita amb antelació.

El servei seguirà l\’horari habitual i les visites que no han pogut ser ateses arran del tancament seran reprogramades pels propers dies. En canvi, l\’OAC de Les Torres seguirà tancada al públic.

Servei de videoassistència
D\’altra banda, l\’OAC ha implementat un nou servei de videoassistència per facilitar els tràmits i les gestions. Així, s\’ha activat en fase de proves un servei que permet la realització de gestions a través de videotrucada que evitarà desplaçaments en els casos que no sigui imprescindible la gestió presencial.

El personal de l\’OAC contactarà amb les persones que tinguin cita reservada i, en funció del motiu de la reserva, s\’oferirà la possibilitat de fer la gestió a través de videotrucada. Si la persona interessada accedeix a la modalitat, rebrà un correu electrònic amb la informació detallada dels passos a seguir, ja sigui per establir la connexió com per descarregar o pujar la documentació necessària. El servei ha rebut el suport de l\’empresa Floss, l\’encarregada de la implementació del sistema.

L\’OAC només contactarà amb aquelles persones que hagin sol·licitat cita prèviament al servei.