L’Obrador Coral reprèn els seus assajos per poder fer concerts

Imagen noticia
Espectacular victòria de la UE Rubí després de sis mesos sense competició
5 de octubre de 2020
Imagen noticia
Lleuger descens de l’atur a la ciutat: 163 persones troben feina al setembre
7 de octubre de 2020

L’Obrador Coral reprèn els seus assajos per poder fer concerts

Imagen noticia

Obrador Coral ha començat els seus assajos després d’un període d’inactivitat obligat a causa de la pandèmia. L’entitat rubinenca ha reprès l’activitat amb la intenció d’oferir properament concerts.

L’Obrador Coral ha elaborat un extens protocol de normes d’obligat compliment per a tots els cantaires, consensuat amb el servei de Cultura de l’Ajuntament i amb l’Escola de Música Pere Burés. A més, l’entitat està posant en marxa un sistema perquè aquells cantaires que no se sentin prou segurs assistint als assajos presencials, els puguin seguir en directe des de casa a través de la xarxa.

L’entitat local reconeix que les circumstàncies són difícils, especialment les de la cultura popular, formada majoritàriament per grups amateurs que treballen de forma desinteressada per mantenir els costums i tradicions. Però alhora, l’Obrador se sent recolzat per l’escalf que sempre li ha donat el públic rubinenc i té ganes de posar en marxa noves propostes.

Per últim, el grup coral convida a qualsevol persona que tingui ganes de cantar a participar. Al web www.obradorcoral.cat es pot trobar més informació.