L’Oficina Municipal d’Escolarització entra en funcionament

Imagen noticia
L’Ajuntament vol impulsar un alberg social i una promoció de 6 habitatges per a joves
29 de enero de 2019
Imagen noticia
Mostra de portades de Clásicos Alfaguara a Lectors al tren
31 de enero de 2019

L’Oficina Municipal d’Escolarització entra en funcionament

Imagen noticia

L’Oficina Municipal d’Escolarització (OME), ubicada en el 1r pis de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC) del Centre, al carrer Narcís Menard, 13, ja està en funcionament. El nou servei obre tots els dilluns, dimarts, dijous i divendres de 9 a 14 hores.

L’OME és un instrument de col·laboració entre l’Ajuntament i el Departament d’Ensenyament que ofereix atenció personalitzada en el procés d’escolarització de l’alumnat als centres de la ciutat. Les famílies poden adreçar-se a aquest servei per sol·licitar plaça escolar de 3 a 16 anys, informar-se de l’oferta escolar i dels centres educatius existents al municipi, demanar orientació al llarg del procés de preinscripció i matriculació, conèixer els criteris dels barems o demanar qualsevol altra informació relacionada amb l’escolarització d’infants i joves.

El fet que l’oficina funcioni durant tot el curs la converteix en una eina especialment útil per a la gestió de la matrícula viva, és a dir, aquelles incorporacions als centres educatius que es produeixen en qualsevol moment del curs, fora del període ordinari de matriculació. A més, es tracta d’un instrument que facilita una millor coordinació entre administracions i pot ajudar a combatre la segregació escolar.

Les persones interessades a contactar amb l’OME ho poden fer trucant al telèfon 93 588 70 00 ext. 2424, o adreçant un correu electrònic a [email protected] Per assistir-hi, no és necessari sol·licitar cita prèvia.