L’OSE oferirà una dotzena d’accions formatives durant tot el setembre

Imagen noticia
FGC ampliarà el tallers de Rubí per poder oferir més freqüència de pas
4 de septiembre de 2019
Cartes de la Ciutadania
6 de septiembre de 2019

L’OSE oferirà una dotzena d’accions formatives durant tot el setembre

Imagen noticia

L’Oficina de Serveis a l’Empresa (OSE) de l’Ajuntament té previst oferir una dotzena d’accions formatives entre els mesos de setembre i desembre. Es tracta de sessions adreçades a empreses i persones emprenedores que s’han programat conjuntament amb Sant Cugat i que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El calendari formatiu de l’últim quadrimestre de l’any inclou les jornades Rubiemprèn (10/10) i Rubíindustria (07/11), les dues dedicades als reptes de la indústria 4.0. També hi haurà accions relacionades amb les xarxes socials, internet, l’emprenedoria, les pàgines web, el màrqueting digital i la fiscalitat.

Totes les accions formatives tindran lloc a la Masia de Can Serra en horari de matí. Les inscripcions ja estan obertes per a les sessions ‘Esprem Instagram i Twitter al teu negoci’, ‘Emprendre, de la idea a l’empresa’, i ‘Tancament fiscal 2019’ i es poden fer a través del web www.rubiempresa.net, on també es poden consultar els continguts concrets de cadascuna de les formacions. Les accions estan subvencionades, per la qual cosa no tenen cap cost.

Durant els primers sis mesos de l’any, 291 persones van assistir a les sessions de Rubí, 136 més que en el mateix període de 2018. L’alumnat va puntuar l’interès i la utilitat de la formació amb una mitjana de 3,65 sobre 4.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *