Marta Ribas (CeC-P) critica que «l’agenda social hagi estat oblidada i tapada» pels darrers governs catalans

Imagen noticia
El govern torna a aprovar el pressupost amb el suport de C’s, el PP i els no adscrits
15 de diciembre de 2017
Imagen noticia
El Pessebre Vivent de l’Hermandad torna al pati del Museu Vallhonrat
19 de diciembre de 2017

Marta Ribas (CeC-P) critica que «l’agenda social hagi estat oblidada i tapada» pels darrers governs catalans

Imagen noticia

La candidata número 4 de la candidatura Catalunya en Comú-Podem (CeC-P), la rubinenca Marta Ribas, va venir a la ciutat divendres per fer campanya a favor dels comuns, encapçalats en aquestes eleccions per Xavier Domènech.

Ribas va carregar contra els governs catalans d\’Artur Mas i de Carles Puigdemont per haver girat l\’esquena a les polítiques socials i considera que en les dues darreres legislatures \»l\’agenda social ha estat oblidada i tapada\» i que cal fixar les prioritats en què tothom tingui \»llum, aigua, menjar, habitatge i feina digna\».

L\’exregidora d\’Iniciativa per Catalunya Verds (ICV) considera que la candidatura dels comuns \»és l\’única que permet acabar amb el bloqueig, resoldre els problemes de la vida quotidiana i fer polítiques socials, econòmiques i mediambientals\». Per aquest motiu, considera que votar CeC-P és \»el vot útil perquè no hi hagi vies unilaterals que només porten a un carreró sense sortida ni vies d\’humiliació ni empetitiment de les polítiques públiques\».

Marta Ribas assegura que, si els comuns arriben al govern, desplegaran la llei de Renda Mínima Garantida, impulsaran polítiques d\’igualtat efectives i acabaran amb el concert a les escoles que segreguen per sexe, \»les que sí que adoctrinen\», per reinvertir els diners a l\’escola pública. A més, afirma l\’exdiputada, CeC proposa un \»replantejament de les polítiques fiscals progressives, per tal que paguin més impostos aquells que més tenen\», una proposta que \»s\’ha refusat quatre vegades durant la legislatura amb els vots en contra de Junts pel Sí i el Partit Popular i amb l\’abstenció de Ciutadans\».

Per últim, la rubinenca recorda que Xavier Domènech va ser el candidat guanyador de les dues darreres eleccions al Congrés a Rubí amb la formació En Comú Podem i demana als rubinencs que li tornin a fer confiança: \»És la proposta per fer més avenços en l\’autogovern, un referèndum pactat i per treure el Partit Popular del govern de l\’estat espanyol\».

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *