Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general

Imagen noticia
Rubí participarà en el 8è Congrés Nacional de la Gent Gran
17 de octubre de 2019
Imagen noticia
La Sala acull divendres una projecció especial de la pel·lícula ‘Me llamo Violeta’
21 de octubre de 2019

Marxa pels carrers de la ciutat coincidint amb la vaga general

Imagen noticia

Un grup d’una cinquantena de persones s’han manifestat aquest matí pels carrers del centre de la ciutat, coincidint amb la jornada de vaga general convocada per la Intersindical-CSC i la Intersindical Alternativa de Catalunya.

Els manifestants, entre els quals hi havia un grup d’antifeixistes, han recorregut diversos carrers fins arribar davant de la seu de la Policia Nacional, al carrer Terrassa. Allà, han condemnat la repressió policial que s’ha viscut aquests dies als carrers de Catalunya.

A banda d’aquesta acció, a primera hora del matí un piquet informatiu ha tallat l’accés al polígon de Cova Solera i tot hi que hi ha hagut alguns moments de tensió, no s’ha registrar cap incident.

Seguiment desigual de la vaga
Pel que fa al tancament d’empreses i comerços, aquest ha estat desigual a la ciutat. Al centre, s’han pogut veure força botigues amb la persiana abaixada, però no els bars, cafeteries i forns. Als barris, el seguiment ha estat mínim o nul. A les empreses, la patronal CECOT ha estimat que només un 45% d’aquestes ha secundat l’aturada.

Desenes de rubinencs s’afegeixen a la Marxa per la llibertat
Desenes de rubinencs i rubinenques s’han sumat a la Marxa per la llibertat aquest matí. Molts han anat fins a Sant Quirze, ciutat on han pernoctat més d’un miler de persones de les columnes de les marxes de Vic i Berga allotjats al pavelló municipal d’esports.

Els rubinencs i rubinenques que han anat a Sant Quirze han sortit a les 7 de l’Escardívol i s’han sumat a la marxa que ha arrencat a les 8 del matí. Altres han optat per unir-se des de Sant Cugat. Tots plegats, milers de persones de totes les edats, en un ambient festiu i cridant consignes de llibertat i independència, han arribat aquest migdia a Barcelona.