Més de 1.200 infants visiten el Mag Rubisenc

Imagen noticia
Milers de rubinencs surten al carrer per rebre els Reis Mags d’Orient
5 de enero de 2014
Imagen noticia
Més de 700 rubinencs troben feina al 2014
8 de enero de 2014

Més de 1.200 infants visiten el Mag Rubisenc

Un any més el Mag Rubisenc va recollir les cartes dels nens i nenes de Rubí dies abans de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient. Durant el divendres, el dissabte i el diumenge, el Mag Rubisenc va muntar el seu laboratori davant del Castell de Rubí, i allà va acollir els infants rubinencs que van voler entrar a la seva tenda. Com és habitual, el mag els va explicar què fer perquè els Reis arribin bé a la ciutat i no es perdin, cantant la màgica cançó ‘»Nens i nenes de Rubí, amb la mà plena, somrieu i no tingueu neguit, perquè els Reis arriben a Rubí!».

El campament del Mag Rubisenc va estar obert els tres dies des de les 17 fins a les 21 hores, i l’espectacle d’animació va anar a càrrec de Xarop de Canya. A més també podien participar en un taller d’elaboració de fanalets. A diferència d’altres anys, en comptes de fer cua a l’entrada del Castell, es repartien tiquets perquè les famílies sabessin de forma aproximada el temps d’espera i així evitar les fredes i llargues cues a les portes del campament.

Segons l’Ajuntament més de 1.200 infants van visitar el campament del Mag Rubisenc i si es comptabilitzen els acompanyants són més de 3.700 persones les que han passat aquests dies pel Castell.

Després de tancar el seu campament, el Mag Rubisenc va acompanyar als Reis Mags d’Orient a la seva arribada a la ciutat el dia 5 a la tarda.