Més de 10.000 persones passen pel Celler en el primer any de funcionament

L’espai Jove Torre Bassas enceta l’any amb nous tallers i activitats
21 de enero de 2014
Imagen noticia
Tot a punt per la 156a edició de les Festes de Sant Antoni Abat
23 de enero de 2014

Més de 10.000 persones passen pel Celler en el primer any de funcionament

Imagen noticia

El Celler ha rebut 10.457 visitants al 2014, des de la reobertura de l’equipament, el 7 de març. Els Vermuts musicals, organitzats amb la coŀlaboració de Jazz Rubí i el Taller de Músics de Barcelona, han estat un dels èxits de la temporada. La seva programació, que combinava estils de jazz, soul, bossa nova, swing, blues i funky, ha aconseguit atraure més de 1.500 persones.

Però el que més ha atret l’atenció dels rubinencs han estat les exposicions que ha albergat aquest edifici municipal, obra de Cèsar Martinell, deixeble d’Antoni Gaudí. La mostra més visitada va ser ‘Joan Brossa: Escolta aquest silenci’, amb 2.389 visitants. També van ser concorregudes ‘Massa fosca’, del fotògraf rubinenc Carles Mercader, amb 1.136 assistents, i ‘L’antic transport de sang’, una mostra de carros, que va veure passar 1.006 visitants. ‘Insectes’ va atraure 979 persones.

Altres autors rubinencs van exposar en aquest espai, com ara Pep Borràs, Rafa Gascón, Miquel Planchart, The Petados Crew, o els alumnes de l’escola d’Art i Disseny.

Durant el 2014, el Celler també ha ofert altres activitats, com ara el cicle ‘El documental del mes’, amb una assistència de més de 150 persones, o els concerts del cicle ‘Tastet musical a les Tines’, amb més de 100 espectadors. Les activitats infantils van comptar amb 112 participants.

En total, més de 10.000 visites durant els 8 mesos que ha estat obert l’equipament, que s’ha convertit en una referent de la cultura de qualitat a la ciutat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *