Miquel Mas porta una mostra dels seus ‘Humans’ a l’Espai Gaudí Visual Gallery

Imagen noticia
ICV dona veu a les diferents violències masclistes amb la performance audiovisual ‘Tacada’
27 de noviembre de 2017
Imagen noticia
La Taula de la Competitivitat Industrial de Rubí comença a caminar
29 de noviembre de 2017

Miquel Mas porta una mostra dels seus ‘Humans’ a l’Espai Gaudí Visual Gallery

Imagen noticia

L’artista rubinenc Miquel Mas exposa des d’aquest dimecres una mostra de la seva sèrie ‘Humans’ a l’Espai Gaudí Visual Gallery, al Teatre Gaudí, de Barcelona. L’exposició està formada per nou dibuixos a llapis de gran format (70x100cm) i dues pintures (122x135cm), una d’elles, un retrat del seu pare, datat de l’any 1997.

El polifacètic artista rubinenc va exposar per primera vegada la sèrie ‘Humans’ el 2004 a Rubí i posteriorment, el 2006, al Centre Cultural Caixa Terrassa, amb una gran acollida de públic i crítica. La mostra s’ha pogut contemplar també a altres indrets, com el Museu Diocesà de la Seu d’Urgell o la localitat de Clichy, a França.

A ‘Humans’, Mas no només exhibeix la seva precisa i sofisticada tècnica de retratista sinó que trasllada estats d’ànim conjunturals de les persones dibuixades i pintades i alhora tradueix aquelles qualitats profundes i subtils que les vinculen al bagatge de les seves complexes tradicions culturals.

En la seva darrera exposició, ‘Maquillatges’, aquest mateix 2017, Mas es va atrevir a posar en relació els ‘Humans’ de detallisme minuciós amb una nova generació de ‘Retrats de la posteritat’, d’una imaginació desbordant, amb l’atreviment de fer-los dialogar.

L’exposició de l’artista rubinenc a l’Espai Gaudí Visual Gallery, situat al carrer Sant Antoni Maria Claret, 120, de la capital catalana, es podrà veure fins al proper 28 de gener.

L’horari d’obertura de la sala és de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores i a les tardes, una hora abans de les representacions programades al teatre Gaudí i fins a la finalització de les mateixes.