Mireia Boya presentarà el llibre ‘Trencar el silenci’ a Rubí

Imagen noticia
Rubí sense abocadors presentarà una querella penal contra l’Ajuntament si autoritza l’abocador
3 de marzo de 2020
Imagen noticia
Acord entre Ajuntament i Generalitat per la construcció de l’Escola del Bosc
5 de marzo de 2020

Mireia Boya presentarà el llibre ‘Trencar el silenci’ a Rubí

Imagen noticia

L’exdiputada de la CUP Mireia Boya presentarà a Rubí el seu llibre ‘Trencar el silenci’, en el qual fa un relat íntim del seu pas per la política, principalment de la seva experiència al Parlament i al Secretariat Nacional del partit. Boya va dimitir després de fer públic que havia patit assetjament masclista dins del partit.

En aquest llibre, l’aranesa explica el dolor per no haver pogut estar més a prop de la seva mare en els seus darrers moments, les actituds masclistes patides en primera persona, l’organització del referèndum de l’1 d’octubre i la repressió i les seves conseqüències o el valor de la solidaritat i la sororitat.

El retrat que fa Mireia Boya de la classe política catalana és la d’un món salvatge i masculinitzat que necessita canviar en femení i, per fer-ho, necessita autocrítica, comprensió i empatia per tal de fer-la més humana i despatriarcalitzar-la.

La presentació del llibre, que també comptarà amb la presència de la periodista Elena Freixa, està prevista l’11 de març a les 19 h a l’Ateneu i està organitzat pel Racó del Llibre.