Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament

Imagen noticia
El Servei d’Atenció Domiciliària atén més de 600 persones dependents aquests dies
20 de marzo de 2020
Imagen noticia
L’activitat a les fàbriques es manté a la demarcació de Terrassa, a excepció de la indústria de l’automòbil
23 de marzo de 2020

Mor per coronavirus Sebastià Colomer, fundador de Rubí Solidari i l’Obrador Coral i exregidor de l’Ajuntament

Imagen noticia

El rubinenc Sebastià Colomer, cofundador d’entitats com Rubí Solidari o l’Obrador Coral, ha mort aquest dissabte per coronavirus. Colomer, que va ser regidor de l’Ajuntament de Rubí entre 1991 i 1999, ha estat una persona que ha ressaltat per la seva implicació en el teixit associatiu de la ciutat, per la seva estima al municipi i pels seus valors solidaris amb els més necessitats. També era membre del Centre d’Estudis Rubinencs.

A mitjans de desembre va recollir en nom de Rubí Solidari el premi de l\’Il·lustre Col·legi d\’Advocats de Terrassa que reconeixia l\’entitatper «la seva lluita contra les injustícies socials i a favor de la pau, la solidaritat i la igualtat».

HOMENATGE DELS VEÏNS
La filla de Colomer, Arantza Colomer, està aïllada, ja que després de la mort del seu pare, no pot estar en contacte amb ningú ni sortir de casa. Per aquest motiu, els seus veïns del carrer Víctor Balaguer, 2 han preparat un homenatge aquesta tarda a les 17 h. Manel Miras, un dels veïns, ha enregistrat un missatge sonor que compartirà aquesta tarda amb la resta del veïnat i l\’Arantza. En aquest missatge, els veïns traslladen tot el seu suport i estima a la família del Sebastià i, a més, incorpora les cançons \’La Vall del Riu Vermell\’ i \’El Cant de la Senyera\’ per acomiadar a aquest rubinenc il·lustre.