Neix el Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí

Imagen noticia
Un altre empat amb regust agredolç per al Rubí davant el Begues
5 de marzo de 2018
Imagen noticia
Vermut musical amb Big Band l’Antàrtida
7 de marzo de 2018

Neix el Moviment per a unes Pensions Dignes de Rubí

Imagen noticia

Més de 250 persones, majoritàriament pensionistes i jubilats, s\’han reunit aquest dimarts al matí a la plaça Pere Aguilera, on s\’han constituït com el Moviment per a unes Pensions Dignes (MPD) de Rubí. La setmana passada, a través d\’una convocatòria per les xarxes socials i arran de les manifestacions que estan tenint lloc a altres punts del país, ja es va produir una primera trobada.

En la concentració d\’aquest dimarts, els assistents, més del doble que en la primera convocatòria, han acordat organitzar-se com el MPD de Rubí. Entre els seus objectius, hi ha el de lluitar per unes pensions mínimes dignes i justes i mostrar el seu rebuig a la pujada del 0,25% i a la pèrdua del poder adquisitiu que estan patint els pensionistes.

Amb crits com «El pueblo unido jamás serà vencido», «El 0,25 es una estafa» i «Gobierne quien gobierne, las pensiones se defienden», jubilats i pensionistes també s\’han manifestat en contra de la precarietat laboral, especialment la que afecta el jovent, i per les retallades de drets constants que pateix la classe treballadora.

Tot i que en principi sense consignes polítiques, els assistents han estat molt crítics amb els polítics corruptes i amb els \»lladres de guant blanc de les esferes de poder\», i han acordat que cal mobilitzar-se per lluitar pels seus drets.

Amb la voluntat d\’aconseguir que cada cop siguin més, les trobades per anar organitzant-se seran en indrets diferents i en barris diversos de la ciutat i s\’aniran alternant al matí i a la tarda per facilitar que més persones puguin afegir-se al moviment. La propera cita serà dimarts al matí. També han decidit manifestar-se cada primer dilluns de mes. A l\’abril serà el dia 9 perquè el dilluns 2 és festiu per Setmana Santa.