Noves activitats pels joves a Torre Bassas

Imagen noticia
Partits polítics i entitats, junts en l’acte institucional de la Diada de Catalunya a Rubí
11 de septiembre de 2019
Cartes de la Ciutadania
13 de septiembre de 2019

Noves activitats pels joves a Torre Bassas

Imagen noticia

Les inscripcions per als nous tallers i cursos de tardor de Rubí Jove s’obriran el 17 de setembre i fins a l’1 d’octubre per a les persones interessades a participar en alguna de les activitats que organitza l’Espai Jove Torre Bassas. Ho podran fer de forma gratuïta a través dels formularis del web www.rubijove.cat.

Durant el trimestre, els adolescents de 12 a 18 anys podran assistir a tallers de Boxa, Fotografia, Street Dance, Kpop, Fem deures i Il·lustració i còmic, a banda d’un nou taller de Pintura per iniciar-se en aquesta disciplina. Pel que fa als joves de 18 a 30 anys, tindran a la seva disposició activitats de fotografia, il·lustració, còmic i pintura. També s’han programat tallers de teatre i de guitarra per a joves de 12 a 30 anys.

Pel que fa a la formació, al novembre hi haurà un nou curs sobre l’autisme en infants i joves, adreçat a educadors en el temps de lleure i l’esport. Seran set hores de classe que combinaran teoria i pràctica. També es manté l’oferta de píndoles formatives per a la inserció laboral, però amb un nou horari: els dilluns i dimecres del 18 al 27 de novembre de 17 a 20 hores.

La programació de tardor de Rubí Jove també inclou activitats als barris com La Nit és Jove o Rubí Jove als Barris, entre altres.

Per al públic jove, també està previst que durant la tardor s’organitzi l’Skate Open, la Mostra de Grafiti i Art Urbà Full Colors o el Túnel del Terror de Halloween.