Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar

Imagen noticia
L’Ajuntament vol convertir quatre quilòmetres de carrers en àrees preferents per a vianants
25 de mayo de 2020
Imagen noticia
Més d’una cinquantena de persones es manifesten a Rubí contra el capitalisme
27 de mayo de 2020

Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar

Imagen noticia

Els joves entre 16 i 21 anys que no hagin finalitzat l’etapa d’educació obligatòria (ESO) i que no tinguin feina ja poden inscriure’s en els Programes de Formació i Inserció (PFI) fins al 5 de juny. La finalitat d’aquests programes és proporcionar als joves una formació bàsica que els permeti la continuïtat educativa en els ensenyaments de formació professional i que els faciliti la incorporació al món laboral.

L’Ajuntament de Rubí finança íntegrament el PFI ‘Auxiliar d’hostaleria: cuina i càtering’, que s’imparteix a través del Rubí Forma. Amb aquesta formació, s’aprèn a dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles en l’àmbit de la producció a la cuina i les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració. La inscripció es pot realitzar a través del web del web del Rubí Forma.

Amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el consistori també organitza els PFI-Pla de Transició al Treball Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica, que es poden cursar al Pau Casals. En aquest cas, les preinscripcions són presencials amb cita prèvia a Pla de Transició al Treball, al carrer Terrassa, 61, a l’Escola CFA Pau Casals. Es pot contactar a través del telèfon 93 699 46 54 i el correu electrònic [email protected]

Preinscripcions de Batxillerat i Formació Professional
Per cursar Batxillerat, la preinscripció es podrà formalitzar entre el 27 de maig i el 3 de juny. Pels cicles formatius de grau mitjà de Formació professional i d’arts plàstiques i disseny, les sol·licituds es podran presentar entre el 2 i el 8 de juny. Pel que fa als cicles formatius de grau superior de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny, les preinscripcions es podran fer entre el 10 i el 17 de juny. Com l’any passat, la sol·licitud de cicles de Batxillerat es pot fer exclusivament en línia i l’ordenació de les sol·licituds de cicles i Batxillerat es pot fer exclusivament en línia. Per a més informació, es pot consultar el web de preinscripció de la Generalitat de Catalunya.