Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar

Imagen noticia
L’Ajuntament vol convertir quatre quilòmetres de carrers en àrees preferents per a vianants
25 de mayo de 2020
Imagen noticia
Més d’una cinquantena de persones es manifesten a Rubí contra el capitalisme
27 de mayo de 2020

Obertes les inscripcions pels Programes de Formació i Inserció per aconseguir el graduat escolar

Imagen noticia

Els joves entre 16 i 21 anys que no hagin finalitzat l’etapa d’educació obligatòria (ESO) i que no tinguin feina ja poden inscriure’s en els Programes de Formació i Inserció (PFI) fins al 5 de juny. La finalitat d’aquests programes és proporcionar als joves una formació bàsica que els permeti la continuïtat educativa en els ensenyaments de formació professional i que els faciliti la incorporació al món laboral.

L’Ajuntament de Rubí finança íntegrament el PFI ‘Auxiliar d’hostaleria: cuina i càtering’, que s’imparteix a través del Rubí Forma. Amb aquesta formació, s’aprèn a dur a terme operacions bàsiques de preparació i conservació d’elaboracions culinàries senzilles en l’àmbit de la producció a la cuina i les operacions de preparació i presentació d’aliments i begudes en establiments de restauració. La inscripció es pot realitzar a través del web del web del Rubí Forma.

Amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya, el consistori també organitza els PFI-Pla de Transició al Treball Auxiliar de vendes, oficina i atenció al públic i Auxiliar d’imatge personal: perruqueria i estètica, que es poden cursar al Pau Casals. En aquest cas, les preinscripcions són presencials amb cita prèvia a Pla de Transició al Treball, al carrer Terrassa, 61, a l’Escola CFA Pau Casals. Es pot contactar a través del telèfon 93 699 46 54 i el correu electrònic pttrubi@xtec.cat.

Preinscripcions de Batxillerat i Formació Professional
Per cursar Batxillerat, la preinscripció es podrà formalitzar entre el 27 de maig i el 3 de juny. Pels cicles formatius de grau mitjà de Formació professional i d’arts plàstiques i disseny, les sol·licituds es podran presentar entre el 2 i el 8 de juny. Pel que fa als cicles formatius de grau superior de Formació Professional i d’arts plàstiques i disseny, les preinscripcions es podran fer entre el 10 i el 17 de juny. Com l’any passat, la sol·licitud de cicles de Batxillerat es pot fer exclusivament en línia i l’ordenació de les sol·licituds de cicles i Batxillerat es pot fer exclusivament en línia. Per a més informació, es pot consultar el web de preinscripció de la Generalitat de Catalunya.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *