Obertes les preinscripcions per als nous cursos que ofereix el Servei Local de Català

Imagen noticia
Tots els semàfors de Rubí incorporaran elements sonors per a persones invidents l’any 2021
19 de julio de 2018
Imagen noticia
L’Esbart andorrà Santa Anna recorda a Joan Fosas en el cinquè aniversari de la seva mort
23 de julio de 2018

Obertes les preinscripcions per als nous cursos que ofereix el Servei Local de Català

Imagen noticia

El Servei Local de Català (SLC) ja té a punt la seva nova oferta de cursos per al primer trimestre de l’any. Les persones interessades a assistir-hi poden formalitzar la preinscripció fins al 27 de juliol de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h, i els dimecres també de 16 a 18.30 h al local situat al carrer Santa Maria, 17.

Enguany, el Servei Local de Català oferirà cursos dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència. Els nivells Bàsic i Elemental estan pensats per a persones que volen aprendre a parlar el català amb fluïdesa i correcció. El Bàsic es divideix en tres graus (B1, B2 i B3) mentre que de l’Elemental se n’imparteixen dos (E1 i E3). Pel que fa als nivells Intermedi i Suficiència, també subdividits en diferents graus, s’orienten a alumnes que volen escriure el català adequadament.

En tots els casos es tracta de cursos presencials de 45 hores amb una disponibilitat de 23 places, la majoria de les quals encara són vacants.

Les classes s’imparteixen al local del Servei Local de Català o bé en altres equipaments de la ciutat, tots ells cèntrics. Els cursos s’iniciaran entre el 24 i el 25 de setembre.