Obres per asfaltar diversos carrers de Can Solà i Can Barceló

Imagen noticia
La Biblioteca Mestre Martí Tauler està acreditada com a punt d’informació turística del Vallès Occidental
12 de agosto de 2020
Imagen noticia
Eva M. Iglesias i Carles Sabatés aconsegueixen pujar al podi en la competició nacional de tir amb arc
17 de agosto de 2020

Obres per asfaltar diversos carrers de Can Solà i Can Barceló

Imagen noticia

Aquesta setmana s\’han iniciat les tasques de reparació puntuals de l\’asfalt previstes als projectes de millora de les urbanitzacions de Can Solà i Can Barceló. Aquests treballs duraran tot el mes i pràcticament no comportaran afectacions de trànsit.

L\’actuació consistirà a executar els enderrocs pertinents, formigonar i preparar el terreny per fer l\’estesa de la capa de rodadora. L\’asfaltatge es realitzarà un cop a la setmana, agrupant diversos trams, amb l\’objectiu de minimitzar les afectacions viàries. Per facilitar el trànsit, es deixarà una capa de morter provisional.

De fet, segons ha informat l\’Ajuntament, l\’afectació a la mobilitat serà mínima, ja que no es tancarà cap carrer en cap moment. Les reparacions ─molt puntuals i ràpides d\’executar─ se senyalitzaran amb tanques.

Les obres de millora de les urbanitzacions de Can Barceló i Can Solà, incloses totes dues al Pla d\’inversions, es van iniciar a mitjans de juliol. L\’objectiu d\’aquests treballs és, entre d\’altres, adequar el paviment de diversos carrers.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *