Obres per millorar la connexió a peu entre Rubí i Sant Cugat

Imagen noticia
El govern titlla les crítiques de l’oposició de “demagògiques” i “ridícules”
14 de febrero de 2018
Imagen noticia
Les cendres de Pep Rovira es traslladen al cementiri de Rubí
16 de febrero de 2018

Obres per millorar la connexió a peu entre Rubí i Sant Cugat

Imagen noticia

L’Institut Català del Sòl (Incasòl) ja ha licitat les obres per millorar la connexió a peu entre Rubí i Sant Cugat en la zona on hi ha el centre comercial de Sant Cugat. Els treballs tenen un cost d’1,7 milions d’euros i començaran entre el març i l’abril d’aquest any.

El projecte consisteix a reurbanitzar un tram de la carretera BP-1503, que es troba entre les dues rotondes existents, la de la plaça de Rubí i la plaça dels Carreters. En aquest tram, es renovarà de forma completa el paviment i s’incorporarà un nou col·lector pluvial, es renovarà l’enllumenat públic, es plantarà nou arbrat i es modificaran els serveis afectats.

Està previst que hi hagi una carretera, un carril bici i un vial pels vianants. També es preveu la instal·lació de cadires, bancs i papereres. Pel que fa als espais verds, està prevista la plantació d’arbres i plantes herbàcies pels tapissos de parterres.

Una reivindicació històrica
La millora dels accessos entre Rubí i Sant Cugat és una reivindicació des de fa anys. La primera fase de millora va ser el 2015 amb la construcció de la zona comercial, on està ubicat el Leroy Merlin. La reurbanització va suposar fer voreres des de l’avinguda de l’Estatut fins a aquell tram, que també van anar a càrrec de l’Incasòl. Tot i això, ara mateix les persones que volen anar al centre comercial de Sant Cugat no tenen cap camí per fer-ho de forma segura.

Quan finalitzin les obres, que tindran una durada de 9 mesos, els rubinencs podran anar caminant fins al recinte comercial des de Rubí a través de trams adaptats per a vianants.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *