Planten un centenar d’arbres a Can Fatjó, amb motiu del Dia de l’arbre autòcton

Imagen noticia
Un gol de penal al final del partit dona els tres punts a l’Olímpic a Molins
24 de noviembre de 2017
Imagen noticia
Miquel Mas porta una mostra dels seus ‘Humans’ a l’Espai Gaudí Visual Gallery
28 de noviembre de 2017

Planten un centenar d’arbres a Can Fatjó, amb motiu del Dia de l’arbre autòcton

Imagen noticia

La 17a plantada del Dia de l’arbre autòcton, que va tenir lloc diumenge, va permetre plantar un centenar de nous exemplars a la zona verda existent entre els carrers Topazi i Maragda, al barri de Can Fatjó. La plantada va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, i diversos regidors del govern.

“El Dia de l’arbre autòcton és sempre un èxit gràcies a la participació de la ciutadania: són moltes les famílies que ens ajuden a repoblar d’arbres diverses zones de la ciutat”, va assegurar Martínez, que va mostrar la seva satisfacció per l’èxit de la jornada. “Precisament el fet que sigui una activitat familiar també fa que sigui una jornada educativa on els més petits aprenen a respectar i cuidar l’ entorn natural”, va posar de manifest.

Durant la jornada es van plantar un centenar d’exemplars d’arbres autòctons ─alzines, pins, roures i freixes─ i d’arbustives ─llentiscles i viburnums─ amb l’objectiu de fomentar i promoure la repoblació d’espècies vegetals en aquesta zona. Tots els participants van rebre un diploma d’agraïment.

Durant aquestes 17 edicions, la plantada del Dia de l’arbre autòcton s’ha celebrat en diferents espais de la ciutat. L’any passat el lloc escollit va ser el parc de Ca n’Alzamora mentre que fa uns anys, la jornada es va celebrar a El Pinar. El bosc de Ca n’Oriol va acollir l’activitat tres edicions seguides els anys 2009, 2010 i 2011.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *