Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada

Imagen noticia
Mor un motociclista rubinenc després de xocar contra un cotxe a Sant Muç
17 de julio de 2019
Imagen noticia
Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat
19 de julio de 2019

Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada

Imagen noticia

Veïns de Sant Jordi Parc han alertat d’un punt de trobada nocturn de grups de joves, majoritàriament menors, a un gran magatzem abandonat, situat a l’avinguda Josep Pujol de Rubí, al polígon industrial Sant Genís. Segons expliquen els veïns, els joves, que cada vegada són més, exhibeixen conductes de risc: fan fogueres a l’interior de la nau, caminen pel malmès sostre de la nau i a alguns d’ells se’ls veu clarament afectats per alcohol o drogues.

La nau, que era un magatzem de material per embalar de propietat privada, va patir un virulent incendi l’any passat. El veïnat assenyala que, en els últims mesos, alguns grups de nois accedeixen a la nau caminant, entrant pel final del carrer Miquel Mumany, pel CAP Sant Genís o vorejant el pàrquing de la fàbrica Continental. En un principi, eren petits grups i de forma puntual, però en les darreres setmanes s’ha convertit en un fet habitual i cada cop són grups més nombrosos, més de 25 joves, molts menors d’edat, arriben a coincidir a l’interior, a les tardes i especialment a les nits.

Rubén, un dels veïns de la zona, explica que en els últims dies ha observat en dues ocasions com sortia una petita fumarada negra de l’interior del magatzem, fet que assenyala que podria ser molt perillós, perquè al lloc ja va haver-hi un incendi, la nau està envoltada d’herba seca i un foc podria afectar fàcilment tant a l’empresa Continental com als cotxes i habitatges propers.

A més, també han vist com alguns dels joves caminen pel sostre de la nau, que va quedar molt danyat per l’incendi i que podria cedir amb facilitat. Alguns dels joves, ja a partir de mitjanit, acostumen a quedar-se a les portes del CAP Sant Genís. «A alguns d’ells se’ls veu clarament afectats per haver consumit alguna substància o tocats per haver begut massa. El xivarri que munten és important», apunten.

En aquest sentit, assenyalen que el veïnat ja està cansat del tema, no només per no poder dormir, «això no acabarà bé, algú prendrà molt mal caient del sostre i el risc d’incendi és important». Davant aquesta situació, alguns veïns han alertat la Policia Local, però lamenten que «diuen que vindran l’abans possible però no se’ls ha vist per aquí».