Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat

Imagen noticia
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
18 de julio de 2019
Imagen noticia
Prop de 300 persones es formen a l’Oficina de Serveis a l’Empresa
22 de julio de 2019

Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat

Imagen noticia

Els alumnes que estudien en centres de la ciutat i que han tret les millors notes a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han rebut un reconeixement per part de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i el regidor d’Ocupabilitat, Educació i Escoles Artístiques, Víctor García, van lliurar una placa commemorativa als alumnes el dijous a la tarda al Castell.

Com cada any, han estat reconeguts els tres millors alumnes de cada centre educatiu: Paula Ferández, Demian Hernández i Júlia Lucas (La Serreta), Alejandro Toribio, Judith Soriano i Lídia Soriano (Maristes), Aleix Valdivieso, Jordi Ventura i Paula Aguilera (l’Estatut), Manal Barrouhou, Júlia Ventura i Raquel Gil (Duc de Montblanc), Ana Victoria Pavón, Paula López i Alba García (Torrent dels Alous) i Malory Lizeth, Izan Garcia i Javier Sánchez (JV Foix).

L’alcaldessa va agrair al professorat la feina feta i va felicitar els alumnes: “Sou davant d’un futur brillant i desitjo també que Rubí sigui capaç d’oferir-vos espais i recursos per mantenir una mica del vostre talent a la ciutat. Avui us diem que estem orgullosos de vosaltres, espero que en el futur, pugueu dir també que esteu orgullosos de la vostra ciutat”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *