Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat

Imagen noticia
Preocupació a Sant Jordi Parc per les trobades nocturnes de joves a una nau abandonada
18 de julio de 2019
Imagen noticia
Prop de 300 persones es formen a l’Oficina de Serveis a l’Empresa
22 de julio de 2019

Reconeixement als alumnes rubinencs amb millors notes a la Selectivitat

Imagen noticia

Els alumnes que estudien en centres de la ciutat i que han tret les millors notes a les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) han rebut un reconeixement per part de l’Ajuntament. L’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, i el regidor d’Ocupabilitat, Educació i Escoles Artístiques, Víctor García, van lliurar una placa commemorativa als alumnes el dijous a la tarda al Castell.

Com cada any, han estat reconeguts els tres millors alumnes de cada centre educatiu: Paula Ferández, Demian Hernández i Júlia Lucas (La Serreta), Alejandro Toribio, Judith Soriano i Lídia Soriano (Maristes), Aleix Valdivieso, Jordi Ventura i Paula Aguilera (l’Estatut), Manal Barrouhou, Júlia Ventura i Raquel Gil (Duc de Montblanc), Ana Victoria Pavón, Paula López i Alba García (Torrent dels Alous) i Malory Lizeth, Izan Garcia i Javier Sánchez (JV Foix).

L’alcaldessa va agrair al professorat la feina feta i va felicitar els alumnes: «Sou davant d’un futur brillant i desitjo també que Rubí sigui capaç d’oferir-vos espais i recursos per mantenir una mica del vostre talent a la ciutat. Avui us diem que estem orgullosos de vosaltres, espero que en el futur, pugueu dir també que esteu orgullosos de la vostra ciutat».