Presentació del llibre ‘Tota la veritat’, la crònica més completa dels dies decisius del procés

Imagen noticia
El taco de pota blava del restaurant Villamalquerida, escollida per votació popular com la millor proposta de ‘De tapes per la Fira’
9 de diciembre de 2019
Imagen noticia
El CRAC acollirà diverses sessions de Quinto de Nadal solidari
11 de diciembre de 2019

Presentació del llibre ‘Tota la veritat’, la crònica més completa dels dies decisius del procés

Imagen noticia

En un acte organitzat per l’establiment El Racó del Llibre, l’Auditori Vallhonrat acollirà aquest divendres 13 de desembre a les 19 hores la presentació a la nostra cituat del llibre ‘Tota la veritat’, escrit pels periodistes Ferran Casas, Gerard Pruna, Marc Martínez Amat, Neus Tomàs, Odei A.-Etxearte i Roger Mateos.

L’acte comptarà amb la presència de dos dels autors de l’obra, Marc Martínez Amat i Roger Mateos, qui conversaran amb el rubinenc Vicenç Rabadán, professor de Periodisme de la Universitat Autònoma de Barcelona.

‘Tota la veritat’ és una crònica dels dies decisius del procés d’independència escrita per sis periodistes de diferents mitjans de comunicació que han unit el seu talent, els seus recursos i les seves fonts d’informació per tal d’entrevistar amb discreció més d’un centenar de dirigents polítics, líders presos i exiliats, activistes socials, assessors, membres de l’Estat Major i col·laboradors que van protagonitzar l’1-O. Més de dos anys de treball periodístic, noms i cognoms, documentació i revelacions inèdites fins ara.

L’obra es defineix com «la crònica més completa i rigorosa que explica, com no s’ha fet mai abans, el rerefons d’uns fets que han canviat la història de Catalunya. Una investigació periodística de primer ordre sobre el conflicte polític més important al nostre país, sense herois ni traïdors, sense retrets ni lloances. Només tota la veritat».