Previstes tres manifestacions coincidint amb el Ple municipal

Imagen noticia
Joan Manuel Tresseras oferirà una xerrada sobre la tecnologia 5G i el Big Data
25 de febrero de 2020
Imagen noticia
Una desena d’activitats per celebrar el Dia d’Andalusia a Rubí
27 de febrero de 2020

Previstes tres manifestacions coincidint amb el Ple municipal

Tres col·lectius tenen previst manifestar-se coincidint amb la celebració del Ple municipal, aquest dijous. Es tracta de la plataforma Rubí sense abocadors, de la comunitat educativa de l’Escola del Bosc i dels treballadors de Continental.

La plataforma Rubí sense abocadors ha convocat una concentració a la plaça de Pere Aguilera a partir de les 17 h per manifestar el seu rebuig a la possible obertura de l’abocador de Can Balasc. El col·lectiu, que va organitzar una gran manifestació fa uns dies pels carrers de la ciutat, continua la seva mobilització contra aquest projecte, que requereix l’autorització de la Generalitat i l’Ajuntament de Rubí per posar-se en marxa.

A la mateixa hora, també a la plaça de Pere Aguilera, es concentrarà la comunitat educativa de l’Escola del Bosc. L’Associació de Famílies d’Alumnes del centre educatiu ha convocat aquesta protesta per denunciar la situació en la qual es troba l’Escola del Bosc, que està en barracons. Les famílies reclamen des de fa anys la construcció de l’escola. Fa tot just un any, l’Ajuntament es va comprometre a avançar els diners per poder construir l’edifici, però el projecte encara no està en marxa i en els pressupostos de la Generalitat del 2020 tampoc no se’n fa menció.

Per últim, els treballadors de Continental també tenen previst manifestar-se durant el Ple per demanar la conservació dels seus llocs de treball. La multinacional alemanya va anunciar fa mesos la seva intenció de reindustrialitzar les plantes que té a Rubí, però a aquestes alçades tampoc descarta un tancament total. A més de manifestar-se dijous, els sindicats de l’empresa també han convocat una manifestació el dissabte a les 11 h, que sortirà des de l’skatepark de Can Sant Joan i acabarà davant de l’Ajuntament.