Primeres posicions de les colles Galzeran al concurs de Sant Feliu

Imagen noticia
L’AE Guspira denuncia que l’Ajuntament ha demanat a les monitores de l’entitat que vagin «més tapades» a la Baixada d’Andròmines
11 de junio de 2018
Imagen noticia
El Bòdum, amb ulls d’infant
13 de junio de 2018

Primeres posicions de les colles Galzeran al concurs de Sant Feliu

Imagen noticia

Les tres colles de l’Escola de Sardanes Flor de Neu van aconseguir una bona classificació en el 48è concurs de sardanes de Sant Feliu de Llobregat, que va comptar amb la participació de la cobla La principal de Terrassa. La colla alevina Quitxalla Galzeran va obtenir la primera posició en la modalitat de lliure mentre que la colla infantil -Petits Galzeran- i la colla gran -Galzeran- van quedar en primera i segona posició respectivament dins de la competició territorial de les comarques barcelonines. El proper mes de juny, estava previst el concurs de sardanes de Festa Major, el dissabte 30 a les 22 hores, com era habitual.

Enguany, diverses entitats sardanistes i organitzacions polítiques favorables al procés per la independència, han fet una crida al món sardanista per fer una gran i multitudinària sardana al voltant de llac de Banyoles, el mateix dia 30 de juny, al vespre. Aquest fet ha provocat que gran part de les colles convidades a Rubí no participin al concurs rubinenc, i per tant s’ha ajornat al diumenge 8 de juliol, a les 19hores, a la mateixa ubicació, a la Rambla del Ferrocarril.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *