Rafael López és escollit secretari general de Podemos a Rubí

Can Solà tindrà la seva Cavalcada dels Reis Mags
2 de gener de 2014
Imagen noticia
Els Reis visiten la urbanització de Can Solà
7 de gener de 2014

Rafael López és escollit secretari general de Podemos a Rubí

Imagen noticia

Rafael López, fins ara coordinador de Podemos de Rubí ha estat escollit secretari general del cercle per les persones inscrites en la nova formació política a Rubí. López era l’únic candidat a aquest càrrec a la ciutat i ha estat escollit amb 90 vots, el 63,83%. El procés va ser simultani a tots els municipis espanyols amb un mínim d’inscrits als cercles locals de Podem i es va fer via telemàtica. A Rubí hi ha inscrits 363 membres, però en la votació van participar-ne 141.

Rafael López, de 42 anys, llicenciat en Ciències Físiques i que es dedica a la Prevenció de Riscos Laborals, explicava les seves motivacions per presentar-se al càrrec en un vídeo penjat a la web de la formació política, on indicava que la seva intenció és fer política “lluny de castes i de vicis, de baix a dalt i del poble per al poble”.

JORDI PEIR?”, AL CONSELL CIUTADÀ
Pel que fa a l’elecció dels membres del Consell Ciutadà, que es feia simultàniament a la del càrrec de secretari general, van sortir escollits per ordre de votació Raquel López, Laura Mulero, Agustina Hernández, Juana Sánchez, Maria José Martínez, Jonathan Diama, Luis Alberto García, Jordi Peiró, Miguel Álvarez i José Ignacio Navarro.

A partir d’ara, l’equip escollit, format pels 10 ciutadans i el secretari general, treballaran per presentar-se a les eleccions municipals, tot i que es desconeix sota quin nom ho faran ja que la direcció de Podemos, liderada per Pablo Iglesias, impedeix a les candidatures locals presentar-se sota la marca Podemos.

Deixa un comentari