Reconeixement de l’Ajuntament als nous voluntaris i aspirants de Protecció Civil

Imagen noticia
La PAH demana mesures urgents per les famílies que s’estan quedant sense habitatge a Rubí
4 de abril de 2019
Imagen noticia
Uns 900 alumnes de les escoles de la ciutat participen a la 7a Cantata Escolar de Rubí
6 de abril de 2019

Reconeixement de l’Ajuntament als nous voluntaris i aspirants de Protecció Civil

Imagen noticia

L’Ajuntament de Rubí ha fet un acte de reconeixement als dos nous voluntaris de Protecció Civil i als set aspirants que estan en procés de formació per incorporar-se a l’associació.

En un acte el dimecres a la tarda, l’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, va donar les gràcies als voluntaris per haver treballat al servei de la ciutat: «Us vull agrair en nom de la ciutat les 800 hores que heu dedicat durant el 2018 a treballar per Rubí, ja sigui en la celebració de la Festa Major, la Nit de Cap d’Any o la situació d’emergència per les pluges a la tardor».

També el cap de la Policia Local, Oriol Sánchez, va mostrar el seu agraïment i va recordar que els inicis van ser durs per les «dificultats de coordinació» i la «sobrecàrrega de treball», ja que des que es va crear l’Associació de Protecció Civil el 2010, només estava integrada per sis o set voluntaris.

Actualment, són 21 els membres voluntaris d’aquesta organització, que tenen la missió d’oferir tasques de suport en esdeveniments en els quals participa molta gent i en situacions d’emergència per pluges, nevades, ventades o incendis. A la Unitat de Protecció Civil de la Policia Local hi treballen tres agents, que són els responsables de coordinar els voluntaris de Protecció Civil.

Un dels aspirants a voluntari, Eduard Miró, ha explicat que la principal motivació per formar part d’aquesta organització és «ajudar els altres, donar suport a la policia, a bombers, etc».