Reforç del servei de bus urbà durant les hores punta a les línies 4 i 5

Imagen noticia
ASAV col·labora amb una campanya per ajudar els malalts a comunicar-se amb els familiars amb les noves tecnologies
27 de abril de 2020
Imagen noticia
L’Ajuntament de Rubí celebrarà un Ple monotemàtic sobre la crisi sanitària
29 de abril de 2020

Reforç del servei de bus urbà durant les hores punta a les línies 4 i 5

Imagen noticia

Des de dilluns, el bus urbà ha reforçat el servei durant les hores punta al matí i a la tarda a les línies 4 i 5, passant a oferir la freqüència de pas habitual prèvia a la situació d’emergència sanitària. L’Ajuntament ha introduït aquest reforç per satisfer la demanda de persones usuàries i complir la directriu de no superar el 33% d’ocupació dels vehicles. Això significa que el bus opera al 71% durant aquests dies.

L’Ajuntament també està estudiant possibles solucions per reforçar la resta de línies si en moments puntuals tenen problemes per una major demanda. Ara mateix, la resta del servei continua operant amb les mateixes freqüències de pas dels darrers dies: les línies 1, 2, 3, 4 i 5 funcionen al 50%, amb un reforç en hores punta de matí i tarda a les línies 1, 2, 3, mentre que les línies 6 i 7 funcionen com és habitual. Els horaris excepcionals es poden consultar a www.rubibus.com.

La xifra d’usuaris més elevada d’usuaris del bus des del 19 de març es va produir el 24 d’abril, amb un total de 814 passatgers. Això suposa un 88,85% menys del que és habitual en un dia laborable.