Rosa Benito, Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera porten la cobla a Rubí

Imagen noticia
Empat en el debut com a entrenador de l’Olímpic de Juan Carlos Rodríguez
8 de enero de 2018
Imagen noticia
Exposició de pintura de Toni Grau a l’Espai de Llibres
10 de enero de 2018

Rosa Benito, Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera porten la cobla a Rubí

Imagen noticia

El bolero, el tango i la cobla seran els grans protagonistes del concert que Rosa Benito, Rosario Mohedano i Juan Manuel Vera oferiran aquest diumenge a les 19 hores al teatre municipal La Sala.

Sota el títol ‘Entre amigos’, mare i filla, acompanyades per Vera, oferiran un xou que recull les cançons que han marcat les seves vides.

Rosa Benito i Rosario Mohedano són conegudes pel públic per les seves aparicions en diversos programes de Telecinco com ‘Sálvame’, ‘Supervivientes’ o ‘Gran Hermano VIP’ i van arribar a la fama perquè són família de la cantant Rocío Jurado.

L’espectacle musical té un cost de 15 euros si es compra a la taquilla abans de l’espectacle i de 12 euros i es compra de forma anticipada a Ticketea.

Per participar en el sorteig de dues entrades dobles, només has de seguir-nos i compartir la notícia per Facebook o Twitter. Les entrades s’hauran de recollir nominalment a la taquilla de La Sala abans de l’inici de la projecció. El concurs es tancarà el 10 de gener a les 18 hores i es comunicarà directament a la persona guanyadora i a les xarxes socials.