Rubí Brilla ha posat en marxa una finestreta energètica itinerant

Imagen noticia
Xerrada sobre el canvi climàtic a la Biblioteca
26 de marzo de 2018
Imagen noticia
Què diuen els programes dels partits polítics catalans sobre les persones refugiades?
28 de marzo de 2018

Rubí Brilla ha posat en marxa una finestreta energètica itinerant

Imagen noticia

La Finestreta Energètica itinerant és un servei de l’Ajuntament de Rubí a través del projecte Rubí Brilla que ofereix assessorament, informació i atenció sobre temes d’energia tant a rubinencs i rubinenques a títol individual com a empreses.

L’objectiu del nou servei és ajudar de manera personalitzada tothom qui ho demani per reduir o resoldre dubtes de les factures dels subministraments energètics de llum i gas i atendre consultes sobre eficiència energètica i la incorporació d’instal·lacions d’energies renovables. A més, les persones interessades també podran obtenir a través de la finestreta vals gratuïts de cinc hores de conducció per provar el cotxe elèctric compartit de la cooperativa Som Mobilitat.

Els assessors energètics de la Finestreta atendran preferentment amb cita prèvia, que es pot formalitzar a través del correu [email protected], tot i que, si hi ha disponibilitat, rebran també els veïns i veïnes que s’hi acostin. La primera cita de la Finestreta Energètica va ser el dissabte 24 de març de 10 a 14 hores a la Biblioteca. A l’abril, la Finestreta obrirà el dia 21 de 10 a 14 hores a la plaça del Doctor Pearson i el 26 de maig serà a la rambleta de Joan Miró de 10 a 14 hores i de 15 a 19 hores.

Després, la previsió és que en el marc de la Festa Major, el 29 de juny, sigui a la plaça de l’Antiga Estació; el 29 de setembre de 10 a 14 hores al Mercat, el 27 d’octubre de 10 a 14 hores al mercadal, el 24 de novembre al Centre Cívic del Pinar i el 15 de desembre al pavelló de Can Rosés.

«Rubí Brilla fa més d’un any que ofereix tallers de factura elèctrica. Ara, fem un pas endavant en la defensa dels drets energètics dels nostres veïns i veïnes i portem l’assessorament a una finestreta itinerant que els rubinencs trobaran un cop al mes a diferents llocs de la ciutat», diu el regidor de Desenvolupament Econòmic Local, Rafael Güeto.

Noves dates del taller de factura elèctrica
Rubí Brilla manté un cop al mes el taller d’estalvi de la factura elèctrica: dimecres 18 d’abril (17.30 hores) a l’Ateneu, divendres 18 de maig (10.30 hores) al Rubí Forma i dilluns 11 de juny (18 hores) a la Biblioteca.

Per assistir-hi, cal formalitzar una inscripció prèvia a través de l’adreça [email protected] o al telèfon 93 581 39 00 ext 115.