Rubí comptarà amb una oficina d’atenció als clubs esportius

Imagen noticia
El Ple reivindica millores en al Parc de Bombers de Rubí
1 de febrero de 2019
Imagen noticia
El rubinenc Miguel Aguilera exposa la seva obra pictòrica a l’Antiga Estació
5 de febrero de 2019

Rubí comptarà amb una oficina d’atenció als clubs esportius

Imagen noticia

L\’Ajuntament i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) treballaran conjuntament per oferir millor assessorament i formació a les associacions esportives de la ciutat. La iniciativa es vehicularà a través de l\’Oficina d\’Atenció i Suport a les Entitats (OASE).

Aquesta col·laboració es concretarà a partir de tres línies de treball. La primera consistirà en posar a disposició del teixit associatiu esportiu de la ciutat el Servei d’assessorament de l’Oficina d’Atenció als Clubs que ofereix la pròpia UFEC. Aquest servei es pot materialitzar en la realització de consultes puntuals, així com en iniciar processos d’acompanyament de la mà dels seus especialistes, per a qüestions concretes que l’entitat esportiva interessada desitgi abordar.

D’altra banda, també s’impartiran tres formacions adreçades específicament a les entitats esportives, que giraran al voltant de la gestió del voluntariat, l’aplicació de les normatives vinculades a la protecció de dades de caràcter personal i, per últim, la gestió fiscal.

La darrera línia de treball es traduirà en un seguit de trobades que, de manera periòdica, es realitzaran entre l’Oficina d’Atenció als Clubs de la UFEC i l’OASE, per part de l’Ajuntament, per tal de valorar els usos i el funcionament dels serveis oferts a les entitats, així com cercar noves vies de col·laboració per prestar uns millors serveis d’assessorament i informació a les entitats esportives del municipi.

La sessió de presentació es durà a terme el 13 de febrer, a les 19 hores, a l’Ateneu. Durant aquesta sessió, Ignasi Costa, responsable de l’Oficina d’Atenció als Clubs, presentarà el serveis que s’ofereixen des de l’esmentada Oficina, i farà una formació que abordarà la gestió del voluntariat a les entitats esportives i les qüestions que cal tenir en compte a l’hora d’aplicar la legislació en matèria de voluntariat i fer-ne una gestió òptima d’aquesta qüestió.

Les entitats interessades en assistir a aquesta sessió han d’escriure un correu a l’adreça [email protected] indicant el nom del club al qual pertanyen. El termini per a realitzar la inscripció s’estendrà fins el 8 de febrer.