Rubí participa en una trobada estatal de ciutats intel·ligents i sostenibles

Imagen noticia
Eva Iglesias guanya la medalla de planta al Campionat d’Espanya de camp de tir amb arc
2 de octubre de 2020
Imagen noticia
L’Obrador Coral reprèn els seus assajos per poder fer concerts
6 de octubre de 2020

Rubí participa en una trobada estatal de ciutats intel·ligents i sostenibles

Imagen noticia

L\’Ajuntament de Rubí va participar la setmana passada al fòrum Greencities, una trobada a nivell estatal de construcció de ciutats intel·ligents i sostenibles. L\’alcaldessa de Rubí, Ana M. Martínez, acompanyada dels regidors Rafael Güeto i Moisés Rodríguez, van viatjar fins a Màlaga per participar en aquest esdeveniment.

Els eixos centrals del fòrum són la tecnologia i la sostenibilitat i hi participen institucions, administracions públiques, empreses i professionals per projectar les ciutats del futur. Es tracta d\’un esdeveniment que ofereix una bona oportunitat per fer \’networking\’ entre empreses i ciutats per dissenyar el futur.

L\’edició d\’enguany del fòrum pretenia establir les línies de futur i aprofundir en un nou full de ruta, d\’acord ambls Objectius de Desenvolupament Sostenible marcats per l\’agenda 2030 de les Nacions Unides: erradicar la pobresa, protegir el planeta i assegurar la prosperitat per a tothom a través del desenvolupament sostenible.

Martínez ha explicat que l\’assistència a l\’esdeveniment és una oportunitat per compartir experiències sobre el futur de les ciutats: \»Hem cregut convenient assistir a Greencities per poder compartir experiències i inquietuds amb altres administracions i empreses sobre el futur de les ciutats: cal que, tots plegats, caminen en aquesta direcció, buscant la sostenibilitat i l\’eficiència\».

Un dels grans temes que va abordar el fòrum va ser el de la mobilitat urbana en la recerca de fórmules més sostenibles. Aquest aspecte és especialment important actualment, quan les ciutats estan buscant noves fórmules per donar resposta als reptes en matèria de mobilitat que plantegen les mesures per frenar la covid-19.