Rubí registra 16 nous casos positius en coronavirus en l’última setmana

Imagen noticia
Paraigües de colors omplen el carrer central de l’illa de vianants
22 de julio de 2020
Imagen noticia
El Ple demana resoldre de forma urgent la tramitació de les subvencions a entitats locals pendents del 2019
27 de julio de 2020

Rubí registra 16 nous casos positius en coronavirus en l’última setmana

Imagen noticia

Tot i que la setmana passada les dades de persones amb la Covid-19 a Rubí -només dos nous contagis- podien fer pensar que la ciutat s’escapava dels rebrots que s’estaven produint a Barcelona, aquesta setmana els nous casos s’estan registrant també a l’àrea metropolitana i Rubí no és una excepció.

En els darrers set dies, s’han registrat 16 persones que han donat positiu en coronavirus. Ara hi ha a la ciutat 583 persones que han tingut o tenen covid-19, una infecció que s’ha confirmat a través d’un test o prova PCR.

Pel que fa a les persones sospitoses de tenir coronavirus, aquestes han augmentat en 291, una xifra similar a l’augment de la setmana passada i ara sumen un total de 4.008 casos. Aquests són casos de malalts amb símptomes als quals un metge ha diagnosticat com a infectat per coronavirus, però a qui no se li ha realitzat cap test o prova.

Pel que fa a les defuncions al Vallès Occidental, en la darrera setmana s’han produït tres morts per coronavirus. Des de l’inici de l’epidèmia de covid-19, han mort 1.428 persones a la comarca per aquesta malaltia.