Rubí Solidari, premiat pel Col·legi d’Advocats de Terrassa

Imagen noticia
Intercanvi de nadales entre el Consell Consultiu de la Gent Gran i l’alumnat de l’escola Balmes
16 de diciembre de 2019
Imagen noticia
Continental descarta continuar a Rubí i vol trobar un comprador al gener
18 de diciembre de 2019

Rubí Solidari, premiat pel Col·legi d’Advocats de Terrassa

Imagen noticia

L’entitat Rubí Solidari va rebre divendres passat el Premi Drets Humans d’enguany, en el marc de la cinquena edició dels Premis Drets Humans que atorga l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Terrassa (ICATER). Es tracta d’uns reconeixements que l’organització de lletrats atorga cada any a entitats i persones que han destacat en aquest àmbit.

El soci i cofundador de l’entitat rubinenca, Sebastià Colomer, va ser l’encarregat de recollir el guardó, que reconeix Rubí Solidari per «la seva lluita contra les injustícies socials i a favor de la pau, la solidaritat i la igualtat».

En aquesta edició, també ha estat guardonada l’advocada Pilar Mateo Lisa amb el premi Drets Humans de l’ICATER a l’Advocacia Compromesa, mentre que la lletrada Rosa Cuadra ha estat reconeguda amb el diploma de Justícia Gratuïta.

La segona tinent d’alcalde, Ànnia García, i el regidor de Cooperació Internacional, Pau Navarro, van assistir a l’acte de lliurament. «És destacable que fora de la nostra ciutat sigui reconeguda la feina i la trajectòria d’una entitat com Rubí Solidari. Com a ciutat, és un orgull comptar amb associacions i persones compromeses», ha dit Navarro.