Rubí vol reforçar la seva indústria a través d’un Pla de Polígons

Imagen noticia
Bon ambient a la plaça Doctor Guardiet per Sant Jordi
17 de abril de 2014
Imagen noticia
Ignasi Marroyo rep la Creu de Sant Jordi
23 de abril de 2014

Rubí vol reforçar la seva indústria a través d’un Pla de Polígons

Imagen noticia

L’Ajuntament està elaborant un Pla director de polígons d’activitat econòmica (PDPAE) amb l’objectiu d’impulsar l’activitat econòmica, generar més ocupació i millorar els espais empresarials. El document ha de servir per fixar les actuacions que s’hauran de desenvolupar tant a curt com a llarg termini amb la missió d’incrementar l’atractiu i la competitivitat dels 11 polígons industrials de la Rubí.

Segons ha explicat el consistori, les línies estratègiques del futur Pla incideixen en la necessitat de tenir espais adequats a la indústria del segle XXI, l’impuls d’accions orientades a generar un ecosistema que faciliti el desenvolupament de l’activitat econòmica, l’atracció de noves activitats, el posicionament de l’administració com un avantatge per a les empreses, la formació de professionals del segle XXI, l’aposta per la innovació, la potenciació del sistema de relació amb les empreses, i l’aprofitament dels polígons com a espais per a l’experimentació i la posada en pràctica de projectes pilot.

El pla, que es realitza amb el suport del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), és una de les accions prioritzades en el marc del pla d’actuació de l’Acord pel Desenvolupament Econòmic i Social de Rubí (ADES). Després de la primera fase de diagnosi que es va acabar al febrer, actualment es troba en l’etapa de validació de les línies estratègiques.