Sidecars porta el rock alternatiu a l’escenari de l’Escardívol

Imagen noticia
Clàssics de sempre al Ball d’Envelat
29 de junio de 2018
Imagen noticia
Maldita Nerea reuneix milers de persones a l’Escardívol en la Nit Golfa
1 de julio de 2018

Sidecars porta el rock alternatiu a l’escenari de l’Escardívol

Imagen noticia

La banda madrilenya Sidecars va donar el tret de sortida a la nit de concerts d\’aquest divendres de Festa Major a l\’Escardívol dins el RRandom Festival. El trio musical va visitar Rubí, una de les parades de la seva gira per presentar el seu últim disc \’Cuestión de gravedad\’, llançat l\’octubre del 2017. El grup, liderat pel vocalista i guitarrista Juancho (germà del famós músic Leiva) es va entregar al públic amb el seu rock and roll en espanyol amb toc acústic, interpretant els seus temes més populars: \»Soy fan de ti\», \»La tormenta\», \»Fuego cruzado\», \»Tu mejor pesadilla\» o \»Contra las cuerdas\», entre d\’altres.

La veu de Juancho va estar acompanyada pel baix de Gerbas i la bateria de Ruly, a més de Pere Mallen (guitarra), Sergio Valdehita (teclats) i Ramiro Nieto (percussió), en un concert on van repassar cançons de tota la seva trajectòria musical, iniciada el 2008 amb \’Sidecars\’, \’Cremalleras\’ (2010), \’Fuego cruzado\'(2014) i \’Cuestión de Gravedad\’ (2017). En aquest últim CD, les seves cançons parlen de la felicitat, la melancolia i la tristesa amorosa amb tornades contagioses i molts solos de guitarra.

Sidecars és un dels grups de rock indie més aclamats per crítica i públics dins el panorama espanyol després de 10 anys de trajectòria i amb una llarga experiència en directes a festivals nacionals com Sonorama, Montgorock, Interestelar Sevilla i el Festival de les Arts a València, entre molts d\’altres. La banda d\’Osuna ha realitzat nombroses col·laboracions amb artistes del panorama rock espanyol com Leiva, M-Clan, Iván Ferreiro o Dani Martín, algunes d\’elles recollides al seu quart àlbum, \’Contra las cuerdas\’, gravat en format acústic.