«Situació insostenible» al Rivo Rubeo per la manca de conserge

Imagen noticia
Més de 300 persones es concentren per l’inici del judici als líders independentistes
13 de febrero de 2019
Això també és memòria històrica
15 de febrero de 2019

«Situació insostenible» al Rivo Rubeo per la manca de conserge

Imagen noticia

L’escola Rivo Rubeo porta setmanes sense conserge i considera que «la situació és actualment insostenible». El centre lamenta que la situació és complicada des del 17 de desembre, amb cobertures parcials i fraccionades, però que s’ha agreujat des del 29 de gener, quan es van quedar definitivament sense conserge, fet que afecta l’administració, gestió i docència del centre.

El professorat i l’administrativa fan com i quan poden les tasques més urgents de consergeria, feina que no els pertoca i que afecta la pròpia.

L’escola fa dies que demana a l’Ajuntament una resposta immediata i una planificació per donar una solució al problema, de moment sense resposta per part de l’administració.

La falta d’un conserge ha obligat l’escola ha adoptar mesures extraordinàries, com ara obrir només la porta principal en uns horaris restringits i demanar als alumnes que portin una tovallola de mà individual per poder eixugar-se les mans. A més, alerten que la porta només s’obrirà en cas d’urgències i no es garanteix l’atenció telefònica immediata.