Tallers, cursos, i propostes lúdiques, a la nova programació de Torre Bassas

Imagen noticia
La intel·ligència artificial, a la primera conferència del seminari de l’Aula d’Extensió Universitària
13 de gener de 2020
Imagen noticia
Gran actuació dels petits del Casal Popular amb ‘Els dimoniets’
15 de gener de 2020

Tallers, cursos, i propostes lúdiques, a la nova programació de Torre Bassas

Imagen noticia

Rubí Jove ha obert les inscripcions per a la programació d’hivern, entre els mesos de gener i abril. L’oferta s’adreça a persones d’entre 12 i 29 anys i inclou tallers, cursos, serveis d’assessoria i propostes organitzades al voltant de festes i commemoracions, com ara Carnestoltes, el Dia de la Dona o el Dia del Teatre.

L’oferta formativa inclou un curs d’iniciació a la llengua de signes catalana (del 4 de febrer al 26 de març) i dues sessions del curs de manipulació d’aliments i seguretat alimentària (25 i 30 de març).

Pel que fa als tallers, la programació adreçada a joves de 12 a 18 anys inclou sessions d’il·lustració i còmic, street dance, guitarra, boxa, K-pop i la proposta Fem deures. Com a novetat, s’ofereix el taller English ‘pitinglish’ per practicar l’idioma de manera diferent. També s’impartirà una versió del taller d’il·lustració i còmic per a nois i noies de 18 a 30 anys. Per a persones de 12 a 30 anys, s’han programat tallers de dibuix i pintura, fotografia i teatre.

L’equipament manté l’oferta de serveis d’assessoria, entre els quals es compten l’assessoria laboral, el punt jove LGTBI+, l’speed dating, el consultori sexual i de parella i l’assessorament i orientació formativa. Per utilitzar-los, cal demanar cita prèvia a rubijove@rubijove.cat o trucant a la Torre Bassas (93 699 16 63).

L’espai juvenil també organitzarà diferents activitats puntuals. Entre aquestes propostes figuren la K-Pop Party per celebrar Carnaval (21 de febrer), un taller de Drag-king pel Dia Internacional de la Dona (12, 19 i 26 de març) i la celebració del Dia Mundial del Teatre (23 de març). Un cop al mes, també hi haurà música en directe. El primer concert de l’any serà el pròxim divendres 24 de gener amb Ciento’s Show.

Les inscripcions es poden fer fins al 22 de gener a través del web de Rubí Jove i, en el cas dels cursos, presencialment a Torre Bassas.

Deixa un comentari