Tallers, cursos i serveis d’assessoria a la nova programació de l’Espai Jove Torre Bassas

Imagen noticia
La seguretat ciutadana i l’aparcament, principals preocupacions dels rubinencs
21 de enero de 2019
Imagen noticia
Els agents de la Policia Local es podran jubilar als 61 anys
23 de enero de 2019

Tallers, cursos i serveis d’assessoria a la nova programació de l’Espai Jove Torre Bassas

Imagen noticia

L’Espai Jove Torre Bassas ha obert les inscripcions per la nova programació d’activitats d’hivern, adreçada a joves d’entre 12 i 29 anys, i que inclou una gran diversitat de tallers, cursos, píndoles informatives, serveis d’assessoria i propostes organitzades al voltant de festes o commemoracions.

La Torre Bassas oferirà durant el mes de febrer un curs de manipulació d’aliments adreçat a joves d’entre 16 i 29 anys. A més, tindran lloc les següents píndoles formatives per a la inserció laboral: ‘Com puc activar la xarxa de contactes per trobar feina?’, ‘Explica’m qui ets i per a què vols aquesta feina?’, ‘L’entrevista’, ‘Com funcionen les empreses de treball temporal’ i ‘Aprofita l’estiu per trobar una feina’.

Pel que fa als tallers, la programació adreçada a joves de 12 a 18 anys inclou sessions de grafits, il·lustració i còmic, ‘street dance’, guitarra, boxa, Kpop i la proposta ‘Fem deures’. Els joves de 18 a 30 anys podran gaudir d’un taller d’il·lustració i còmic i un altre de fotografia. A més, s’han programat sessions de teatre i de teatre musical aptes per als dos grups d’edat.

Durant aquest trimestre, l’equipament juvenil manté l’àmplia oferta de serveis d’assessoria, com ara l’Assessoria Laboral, el Punt Jove LGTBI+, el Consultori sexual i de parella i l’Assessorament i orientació formativa. Per utilitzar algun d’aquests serveis, cal demanar cita prèvia a través de [email protected] o trucant a la Torre Bassas (93 699 16 63).

L’equipament també organitza altres activitats puntuals, com la festa de Carnestoltes, el roll playing ‘Laboratori zombi’, la jornada #RUBICONVIU l’escape room ‘El castell de les princeses lliures’.
Les inscripcions es podran fer fins al 17 de gener a través del web de Rubí Jove o presencialment a l’Espai Jove Torre Bassas.