Tequila, La Unión i Versión Imposible engresquen la Nit Golfa a l’Escardívol

Imagen noticia
Multitudinària ballada de Gitanes al Carrer per celebrar els 50 anys de la coreografia
29 de junio de 2019
Imagen noticia
L’espectacle ‘Gitanes 50’ de l’Esbart Dansaire omple l’amfiteatre del Castell
1 de julio de 2019

Tequila, La Unión i Versión Imposible engresquen la Nit Golfa a l’Escardívol

Imagen noticia

La Nit Golfa de Festa Major va atreure un any més milers de persones a l’Escardívol, una llarga nit amenitzada per dues mítiques bandes dels anys 80 – Tequila i La Unión – amb el colofó final dels polifacètics i divertits Versión Imposible.

L’Escardívol es va omplir a partir de mitjanit amb els primers compassos de Tequila, que van engrescar al públic des del primer minut amb el seu èxit ‘Rock and roll en la plaza del pueblo’. El rock va inundar l’Escardívol amb temes de ritme ràpid com ‘Dime que me quieres’, ‘Mira a esa chica’ o ‘Que el tiempo no te cambie’ en un directe espectacular. El quintet hispano-argentí capitanejat per Ariel Rot i Alejo Stivel va acomiadar-se del públic amb els seus himnes ‘Me vuelves loco’ i, per descomptar, amb l’èxit ‘Salta’, que va fer saltar tot l’Escardívol.

A les 2 de la matinada La Unión va pujar a l’escenari de l’Escardívol per oferir una actuació més pausada on van reviure els seus majors èxits dels 80 i 90. La veu de Rafa Sánchez, el baix de Luis Bolín i la guitarra de Mario Martínez van fer vibrar als assistents amb cançons com ‘Vuelve al amor’ i una modernitzada amb toc electrònic ‘Lobo hombre en París’. La banda madrilenya de pop-rock i new wave va fer parada a Rubí en el seu 35è aniversari de trajectòria musical.

Versión Imposible van tornar per segon any consecutiu a la Nit Golfa després d’esbalair al públic rubinenc l’any passat. El grup de versions liderat per David Moreno va interpretar gran varietat de cançons pop, rock, reggeaton o rumba de les últimes dècades, en un divertit directe que va connectar molt amb els espectadors. Un tancament ideal per a la nit més llarga de la Festa Major, que va cloure amb la xocolatada a les 6 h.