Torna la 18a Fira de Primavera coincidint amb la Botiga al carrer

El Veinti tanca la temporada amb un empat davant el FC Júnior (3-3)
31 de mayo de 2022
banda rubí musical segle xxi
Concert de la banda de l’Associació Rubí Musical s.XXI amb l’espectacle ‘Essències’
31 de mayo de 2022

Torna la 18a Fira de Primavera coincidint amb la Botiga al carrer

Marta Cabrera

L’Associació Sant Galderic organitza l’11 de juny la 18a edició de la Fira de Primavera, que anirà acompanyada per l’11a edició de la Fira del Trasto i la 5à Trobada d’Il·lustradors i Il·lustradores. 

Habitualment, l’entitat organitza aquesta fira més aviat, però enguany l’organització ha decidit fer-la coincidir amb la Botiga al carrer per tal d’aprofitar part de la infraestructura: “Creiem que així podem atraure més gent i a més la novetat d’aquest any és que la fira durarà tot el dia”, ha explicat la presidenta de l’entitat, Lupe Soriano. 

La Fira de Primavera inclourà prop d’una quarantena de parades d’art i artesania que oferiran diverses propostes: “Hi haurà molta varietat, diferents tipus d’artesania, com joies, reciclatge, pastisseria, pintors, talladors de fusta, ceràmica, etc.”, ha explicat la presidenta. 

A banda de les parades, que estaran ubicades a la plaça del Doctor Guardiet i els carrers del voltant, hi haurà una activitat que consistirà en una gimcana verda. Segons han explicat els organitzadors, a les diferents parades es col·locarà una planta i els participants hauran d’endevinar de quina espècie es tracta. Els participants obtindran un obsequi, cortesia de l’empresa Zeta Espacial. 

Fira del Trasto

Pel que fa a la Fira del Trasto, està prevista la participació de 8 parades, que oferiran diversos objectes de col·leccionista i antics. Pep Borràs, impulsor de l’activitat, ha animat a la ciutadania a participar en aquest mercat de segona mà: “Animem tothom que tingui trastos a casa que no els llencin, que els portin i els intercanviïn. D’una cosa que tu no vols, un altre en fa una col·lecció”. 

Trobada d’il·lustradors

Amb la Fira de Primavera i del Trasto, també hi haurà la cinquena Trobada d’Il·lustradors, amb una desena de parades. Segons ha explicat Sonia González, de l’entitat, els il·lustradors mostraran el seu material i faran dibuixos en directe: “Volem que els infants vegin com fem les il·lustracions, que vegin també com treballem. Animem a tothom a gaudir d’aquesta festa”. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES