Tornen els espectacles de jazz i poesia a l’Ateneu

Imagen noticia
Espectacular victòria de la UE Rubí després de sis mesos sense competició
5 d'octubre de 2020
Imagen noticia
Lleuger descens de l’atur a la ciutat: 163 persones troben feina al setembre
7 d'octubre de 2020

Tornen els espectacles de jazz i poesia a l’Ateneu

Imagen noticia

Els jardins de l’Ateneu de Rubí acolliran aquest divendres a les 19.30h el primer espectacle del cicle de jazz i poesia que ja es va fer durant el curs anterior. Es tracta d’una cita mensual que ofereix un concepte diferent a l’hora de gaudir de la música i la poesia.

En aquesta ocasió, el cicle portarà per títol Vespres de jazz i lletres i aquest divendres anirà a càrrec de Montse Flores, que presentarà el seu poemari ‘Volàtil’. A més, la il·lustradora i artista gràfica Ruth Aurin construirà una obra plàstica in situ basada en la poesia de l’escriptora.

Com a contrapunt d’aquestes dos vessants artístics, un trio de jazz format pel pianista Edu Fernández, el contrabaix Álvaro Taborda i el saxofonista Wenceslao Galán, oferiran estàndards de jazz.

Per assistir a l’espectacle cal inscriure’s de forma prèvia a través d\’aquest enllatç. D’altra banda, Vespres de jazz i lletres ha impulsat una pàgina web a Facebook per tal d’informar a la ciutadania sobre les activitats que farà durant la temporada.

Deixa un comentari