Tot a punt per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a la ciutat

Imagen noticia
Rubí recupera la tradició de l’Home dels Nassos, que té tants nassos com dies li queden a l’any, gràcies a Geganters de Rubí
31 de diciembre de 2019
Imagen noticia
L’Home dels Nassos fa un passeig per Rubí per acomiadar el 2020
4 de enero de 2020

Tot a punt per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient a la ciutat

Imagen noticia

La ciutat ja es prepara per a la visita de Ses Majestats els Reis d’Orient, que tindrà lloc aquest diumenge 5 de gener. Com altres anys, Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran a l’Escardívol i després protagonitzaran la tradicional cavalcada pels carrers de Rubí, amb l’objectiu de poder saludar tots els infants de la ciutat.

La tarda del 5 de gener, a partir de les 16.30 hores, el Carter Reial s’instal·larà a l’Escardívol i recollirà les últimes cartes. Està previst que Ses Majestats arribin a les 18 hores guiats pel Mag Rubisenc i amb la col·laboració indispensable de tots els infants rubinencs.

L’arribada dels Reis serà traduïda simultàniament en llengua de signes per a persones sordes.

Un cop Melcior, Gaspar i Baltasar hagin rebut les claus de la ciutat de mans de l’alcaldessa, Ana M. Martínez, aproximadament a les 18.30 hores, s’iniciarà la cavalcada.

La comitiva estarà formada per set carrosses, una de les quals s’ha renovat per a l’ocasió, la que transporta els regals. La cavalcada comptarà amb la participació d’una desena de companyies diferents d’animació artística, algunes d’elles internacionals, així com de diverses entitats educatives i culturals de la ciutat, que any rere any s’impliquen en l’esdeveniment sota la coordinació de la comissió de Reis.

Durant tot l’itinerari, els Reis d’Orient repartiran quatre tones de caramels lliures de gluten i al·lergògens, en el marc de la campanya ‘Cap nen sense caramels’. Per motius de seguretat, els caramels es repartiran únicament des de la primera i l’última de les carrosses, i a partir de la plaça de Catalunya.

Segons ha informat l’Ajuntament, enguany hi haurà un petit canvi d’itinerari entre l’avinguda de Barcelona i el carrer Mare de Déu de Fàtima amb l’objectiu d’equilibrar l’afluència de públic i millorar la visualització de la cavalcada d’inici a final. El recorregut finalitzarà a la plaça del Doctor Guardiet al voltant de les 21 hores, on els Reis faran la tradicional adoració al nen Jesús.