Tres empreses de Rubí rebran un ajut de més de 300.000 euros dels fons Next Generation

Iván García, de la UAR, plata en el Campionat d’Espanya Sub-16 en longitud
28 de julio de 2022
La zona taronja d’aparcament no tornarà a estar operativa fins al setembre
8 de agosto de 2022

Tres empreses de Rubí rebran un ajut de més de 300.000 euros dels fons Next Generation

Redacció

Les empreses Robin Hat, Coldtech Manufacturing España i Decopak Europ han estat seleccionades de forma provisional com a beneficiàries de la convocatòria Activa Financiación del Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme, finançada pels fons europeus Next Generation.

La convocatòria ofereix subvencions i préstecs per promoure la transformació digital de les empreses industrials, tant de projectes d’investigació industrial i desenvolupament tecnològic com d’innovació de processos i d’organització d’empreses. Les companyies tindran 24 mesos per implementar les actuacions finançades. 

Dels 70 projectes que s’han presentat i han estat escollits en l’àmbit estatal, tres són d’empreses locals. L’ajut més important és el que rebrà Decopak per centralitzar totes les àrees de negoci en una plataforma digital focalitzada en la indústria 4.0. El projecte ha rebut una subvenció de 164.918 euros i un préstec de 54.972 euros. L’empresa aportarà 59.974. Coldtech rebrà 74.567 euros en un préstec i la mateixa quantitat en una subvenció per impulsar un sistema bidireccional de procés d’estampació i presa de decisions intel·ligents. L’aportació de la companyia serà de 37.286 euros. Per últim, Robin Hat rebrà una subvenció de 96.476 euros pel desenvolupament i gestió de la prova pilot Robin Cam. L’empresa aportarà 117.917 euros al projecte. 

ÚLTIMES NOTÍCIES PUBLICADES