Tres rubinenques guanyen el premi Sambori ?’mnium de narrativa escolar en català del Vallès Occidental

Imagen noticia
Convocada una manifestació a Rubí per reclamar la pujada de les pensions
3 de abril de 2018
Inscripcions obertes a l’Escola d’Emprenedoria
5 de abril de 2018

Tres rubinenques guanyen el premi Sambori ?’mnium de narrativa escolar en català del Vallès Occidental

Imagen noticia

La 12 edició del premi Sambori ?’mnium de narrativa escolar en català ha comptat amb la participació d’uns 41.000 alumnes de tot el territori de parla catalana. A la comarca del Vallès Occidental, que inclou les quatre seus -Rubí, Sabadell, Sant Cugat i Terrassa- ha comptat amb 18 finalistes, d’una participació de 40 centres i 215 treballs presentats. Pel que fa a Rubí, han participat 526 alumnes, dels quals s’han presentat 43 treballs de 7 centres educatius: Col·legi Balmes, Col·legi Regina Carmeli, Escola Nostra Senyora Montserrat, Escola Pau Casals, Escola Schola, Escola Teresa Altet i Institut l’Estatut.

Les tres rubinenques premiades han estat Anna Cordero, de l’Escola Pau Casals, i Maria Arias i Ingrid Salas, del Col·legi Regina Carmeli.

Els 18 guardonats del Vallès Occidental passaran a la fase final del premi, on es decidiran els millors treballs de Catalunya el pròxim 25 de maig.

El lliurament de premis d’enguany ha comptat amb una gran afluència de públic i ha estat amenitzat per l’Escola de Música i Dansa Fusió de Sant Cugat.

El premi Sambori, que va néixer el 1998 al País Valencià, s’organitza des del 2006 a Catalunya i ha comptat a l’última edició amb 140.000 alumnes (sumat el premi a València i Catalunya), el que el converteix en el concurs literari escolar més gran d’Europa.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *